KAKO POTEKA DELO V ASISTENČNEM CENTRU EUROP ASSISTANCE

Asistenčni center Europe Assistance Slovenija je srce naše storitve. Delo v asistenčnem centru je zelo dinamično in zahteva visoko stopnjo predanosti ter strokovnosti. Naša ekipa operaterjev je pripravljena pomagati 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Ko prejmemo klic, se naši operaterji hitro odzovejo in prisluhnejo vašim težavam. S strokovnostjo in empatijo zbirajo potrebne informacije, da bi razumeli vašo situacijo. Pri tem uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki jim omogoča, da vam nudijo hitro in učinkovito pomoč.

Če imate težave z vozilom, kot je okvara ali nesreča na cesti, boste prejeli nujno pomoč na cesti. Naša ekipa bo organizirala vleko vašega vozila, po potrebi pa vam bodo zagotovili tudi nadomestno vozilo. V primeru nujnih medicinskih situacij na potovanjih v tujini bomo vzpostavili stik z lokalnimi zdravstvenimi in zobozdravstvenimi ustanovami, da vam zagotovimo ustrezno oskrbo. Naša ekipa vam bo nudila tudi podporo in nasvete glede nadaljnjih korakov, ki jih morate sprejeti.

Sodelujemo s široko mrežo partnerjev po vsem svetu, ki nam omogočajo, da vam zagotovimo pomoč ne glede na to, kje se nahajate. Če izgubite prtljago, smo tu, da vam pomagamo pri iskanju in usklajevanju z letalskimi prevozniki. Prav tako vam nudimo podporo pri izgubi dokumentov ali v primeru drugih nepredvidljivih situacij, ki se lahko pojavijo med potovanjem.

V primeru morebitnih težav v vašem domu pa vam naši operaterji nudijocelovito pomoč skupaj z mrežo naših obrtnikov. Če se zgodi škoda, vam bomo svetovali, kako preprečiti nadaljnje težave. Poskrbeli bomo tudi za organizacijo hitrih popravil z ustrezno strokovno pomočjo in kritje stroškov do določene vsote. Poleg tega bomo uredili odpravo škode, zagotovili varovanje premoženja, vam omogočili nadomestno bivanje v hotelu, pomagali pri odpiranju vrat, če boste obtičali, ter organizirali vašo vrnitev domov, če boste takrat v tujini. 

Stojimo vam ob strani in vam pomagamo reševati težave, da bo vaše življenje doma bolj brezskrbno tudi v nepredvidljivih situacijah.

Naša ekipa je izurjena, da se prilagodi različnim situacijam in strankam. S svojo pozornostjo do podrobnosti in hitrim odzivanjem želimo zagotoviti vašo varnost in dobro počutje. Delo v asistenčnem centru zahteva zbranost in sposobnost hitrega odločanja, saj se situacije lahko spreminjajo iz trenutka v trenutek.

Pri Europe Assistance Slovenija si prizadevamo, da se boste doma in na poti vedno počutiti varno in brezskrbno. Because we care!