O NAS

/poslantvo.jpg
Optional tag

Najrazličnejše nezgode, nesreče in tehnično-tehnološke okvare so del našega vsakdanjika. Asistenčne storitve Europe Assistance vam pomagajo rešiti ali premostiti le te na kar se da enostaven in hiter način. To je naše poslanstvo. 

Ponosni smo na to, kar delamo. Tukaj smo bili, smo in bomo, da vam pomagamo, ko potrebujete pomoč.  

Na voljo smo vam vedno in povsod, ko nas boste potrebovali. 

/vizija.jpg
Optional tag

Smo in ostali bomo zaupanja vredno asistenčno podjetje. 

Zaupanje je temelj našega odnosa, ki ga gradimo z našimi partnerji. Ustvarjamo ga, ko smo vam vedno na voljo, ko obljubljene storitve izvajamo zanesljivo ter izrečene obljube izpolnimo in presežemo

Z bogatimi izkušnjami v naših asistenčnih centrih bomo zagotavljali visoko strokovnost in spoštljivo komunikacijo tudi v najtežjih - kriznih situacijah.

/care_final__.png
Optional tag

NAŠE VREDNOTE

Da bi svojo vizijo in poslanstvo raznolikega in zanesljivega asistenčnega podjetja vsak dan živeli in nadgrajevali, vsi zaposleni pri svojem delu upoštevamo naš moto: »You live, we care« (Vi živite, mi skrbimo za vas). Te vrednote tvorijo okvir našega vedenja in delovanja.

Vsak dan znova se trudimo, da:

  • C (CARE) - SKRBIMO: Poslušamo vas in naše zaposlene. Prepoznamo potrebe in ponudimo odgovore ter rešitve. Smo spoštljivi in razumevajoči.
  • A (AVAILABLE) - SMO VEDNO NA VOLJO : Dosegljivi smo kjerkoli in kadarkoli nas potrebujete.
  • R (RELIABLE) - SMO ZANESLJIVI :  Naše obljube izpolnimo. Vedno najdemo rešitev za težave, v katerih ste se znašli in vas nikoli ne pustimo na cedilu. Delujemo pošteno.
  • E (EASY TO WORK WITH) - JE Z NAMI ENOSTAVNO SODELOVATI : Komuniciramo razumljivo in učinkovito. V stresnih situacijah, ko zaidete v težave, se boste z nami počutili varne.

Spodbujamo INOVATIVNOST in RAZNOLIKOST. Zavedamo se, da ideje izvirajo iz različnih pogledov na naloge in izzive. Zato pri Europ Assistance razumemo, cenimo in sprejemamo raznolikost zaposlenih in delovnih timov. To nam pomaga pri realizaciji presežkov ter posledično navduševanju naših strank.

/care_final__.png
Optional tag

Več kot 8.500 zaposlenih

Več kot 200 držav

Več kot 750.000 preverjenih izvajalcev 

41 asistenčnih centrov

Europ Assistance je družba skupine Generali.